Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Octombrie este de Miercuri 28 Octombrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Alegerea mobilierului potrivit pentru locuinta ta se poate dovedi o misiune dificila, iar lucrurile se complica cand trebuie sa alegi mobilier pentru baie, adica pentru o incapere in care functionalitatea trebuie sa se plieze perfect pe exigentele de spatiu ale incaperii, precum si pe designul general al casei.

La Utilul iti punem la dispozitie o gama variata de mobila pentru baie, incepand cu oglinzi de baie, dulapuri coloana, cu lavoar, suspendate, si incheind cu diverse alte accesorii menite sa fie atat functionale, cat si estetice. Toate aceste produse poarta semnatura unor branduri renumite, prin urmare si calitatea materialelor din care sunt confectionate este pe masura.

Mobilier pentru baie: criterii pentru a face cea mai buna alegere

Daca nu ai facut inca alegerea finala, iti prezentam cateva criterii care ti-ar putea usura alegerea.

•           Materialele utilizate

Materialele utilizate ar trebui sa fie primul criteriu pe care il analizezi. Calitatea lor si specificatiile distincte pe care le au sunt cele care vor influenta rezistenta si durata de viata a mobilei de baie alese.

•           Tipul de mobilier si montajul

In functie de marimea baii si de nevoile pentru spatiu de depozitare poti alege tipuri de mobilier care favorizeaza aceste exigente. De asemenea, trebuie sa iei in calcul si tipul de montaj necesar. In functie de tipul de montaj, mobilierul pentru baie se imparte in trei categorii: cu montaj pe pardoseala, suspendat si mix.

•           Bugetul disponibil

Bugetul nu este cel mai important criteriu din aceasta scurta lista, insa se poate dovedi important, mai ales cand el este fix. Este esential ca, inainte sa pleci la cumparaturi, sa iti stabilesti un buget direct proportional cu exigentele si nevoile spatiului de care dispui, dar si cu exigentele tale de calitate. La Utilul gasesti intotdeauna produse cu un raport pret-calitate corect, ceea ce inseamna ca vei gasi optiuni potrivite pentru toate buzunarele, cerintele si gusturile.