brand
1
Newsletter
Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte Utilul.ro

Ves Sighisoara

Ves Sighisoara

Calitatea si gama larga a produselor VES, precum si  apropierea permanenta de nevoile clientului reprezinta cartea de vizita a companiei VES, aflata de peste 30 de ani pe piata autohtona si mondiala.
      Clientul este cea mai importanta avutie a firmei VES, iar satisfactia acestuia reprezinta un tel strategic. De aceea, pentru a satisface intr-o masura cat mai mare cerintele pietei, am creat gama de produse CALDI, ce cuprinde o mare varietate de masini de incalzit si gatit si seminee alimentate cu combustibil solid; prin inovatie permanenta am reusit sa impletim armonios traditia cu modernitatea. O echipa de specialisti cu mare experienta depune eforturi constante pentru asimilarea de noi produse conform trendurilor mondiale: utilizarea de energii regenerabile, gatitul ecologic, protectia mediului.
      Produsele noastre sunt realizate de oameni care inteleg  importanta calitatii si sunt constienti ca o pozitie solida in piata se poate realiza si sustine numai prin inovare si imbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii.

Toate produsele Ves Sighisoara:

Afisare
 
 
Ordoneaza dupa
UTILUL
build-X-ELL
EL-BI
Santo Tools-BuildX-Ell
Cersanit
Brilliant AG
Meister Germany
BeA Deutschland
Kober
Total Green
Joka Werkzeuge
Einhell
Supratherm
Halcor
Everpro
EvoTools
Opoczno Polonia
Teraplast
Raider
Vito
Aqua
Macon
Prity
Eldom Invest
Palaplast AK
Matrix