brand
1
Newsletter

Ves Sighisoara

Ves Sighisoara

Calitatea si gama larga a produselor VES, precum si  apropierea permanenta de nevoile clientului reprezinta cartea de vizita a companiei VES, aflata de peste 30 de ani pe piata autohtona si mondiala.
      Clientul este cea mai importanta avutie a firmei VES, iar satisfactia acestuia reprezinta un tel strategic. De aceea, pentru a satisface intr-o masura cat mai mare cerintele pietei, am creat gama de produse CALDI, ce cuprinde o mare varietate de masini de incalzit si gatit si seminee alimentate cu combustibil solid; prin inovatie permanenta am reusit sa impletim armonios traditia cu modernitatea. O echipa de specialisti cu mare experienta depune eforturi constante pentru asimilarea de noi produse conform trendurilor mondiale: utilizarea de energii regenerabile, gatitul ecologic, protectia mediului.
      Produsele noastre sunt realizate de oameni care inteleg  importanta calitatii si sunt constienti ca o pozitie solida in piata se poate realiza si sustine numai prin inovare si imbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii.

Toate produsele Ves Sighisoara:

UTILUL
EvoTools
build-X-ELL
Cersanit
EL-BI
BeA Deutschland
Kober
Total Green
Everpro
Supratherm
Halcor
Santo Tools-BuildX-Ell
Joka Werkzeuge
Teraplast
Prity
Macon
Easy - Fix
Aqua
Opoczno Polonia
Meister Germany
Palaplast AK
Novelite
Cleanmann
Eldom Invest
Vito
Electroprecizia Sacele