brand
1
Newsletter

Opoczno Polonia

Opoczno Polonia 

Despre noi

Marca OPOCZNO creează, inspiră și produce colecții unice de peste 125 de ani.
Din generație în generație lucrăm pentru a-i mulțumi și satisface pe Clienții noștri. Designeri și proiectanți talentați și implicați, susținuți de cele mai noi tehnologii, realizează împreună cu specialiști din domeniul vânzărilor și marketingului misiunea mărcii OPOCZNO, care constă în crearea trendurilor și susținerea în extragerea ideilor pentru interioare interesante.
În acest scop urmărim cu atenție cele mai noi trenduri în moda mondială, și nu doar ceramice, deoarece tendințele din modă pătrund în trenduri din designul de finisare și amenajare a interioarelor.
Răspunsul nostru la moda contemporană este designul curajos și coloristica bogată a noilor colecții. Formele alungite, designul curajos, dar în primul rând colecțiile de plăci ceramice rectificate reprezintă următorul moment de cotitură în designul mărcii OPOCZNO.
Dezvoltarea și perfecționarea continuă a produselor noastre este posibilă prin intermediul a trei noi întreprinderi de producție: Mazowsze, Pomorze și Śląsk, dar de asemenea și datorită profesioniștilor care în munca lor cotidiană își aduc aportul la nenumăratele succesele obținute de noi.
OPOCZNO este în prezent cea mai bună marcă de plăci ceramice de pe piață. Acest fapt este confirmat incontestabil prin identificarea mărcii care atinge 92%. Acesta este rezultatul nu doar tradiției, dar în primul rând popularității produselor noastre în rândul consumatorilor, care în ierarhia noastră sunt plasați pe locul întâi. Existăm și creăm cu gândul la cei care doresc ca lumea lor privată care-i înconjoară să arate mai frumoas.

Toate produsele Opoczno Polonia:

Afisare
 
 
Ordoneaza dupa
1 2 3
UTILUL
EvoTools
build-X-ELL
Cersanit
EL-BI
BeA Deutschland
Kober
Total Green
Everpro
Supratherm
Halcor
Santo Tools-BuildX-Ell
Joka Werkzeuge
Teraplast
Prity
Macon
Easy - Fix
Aqua
Opoczno Polonia
Meister Germany
Palaplast AK
Novelite
Cleanmann
Eldom Invest
Vito
Electroprecizia Sacele