Se incarca...

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 25 ianuarie Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 25 ianuarie este de Luni 22 ianuarie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Wago

WAGO Kontakttechnik GmbH & Co KG este unul dintre cei mai mari producatori de conectica si componente pentru automatizari industriale din Europa.

WAGO este sinonim cu contactul electric cu arc, tip „cage-clamp”. De peste 50 de ani WAGO produce si dezvolta noi componente inovative, pentru industria de automatizare, inginerie si constructii. WAGO este lider nu numai in tehnologia „cage clamp”, impunand standarde noi in industrie, printr-o multitudine de alte inventii si inovatii. Acceptarea unor noi provocari a condus spre dezvoltare si crearea unor noi standarde. De aceea, WAGO este sinonimul calitatii, al fiabilitatii si al inovatiei.

Capitalul de resurse umane detinut de WAGO are in prezent peste 5.000 de angajati in intreaga lume, dintre care 1500 isi desfasoara activitatea in sediul central din Minden, Germania, iar alti 1100 angajati activeaza din anul 1991 in cadrul celei de-a doua divizii germane de productie, aflata in orasul Soderhausen. Pe langa unitatile de productie din Germania, WAGO detine si alte locatii de productie in Elvetia, Polonia, India, China si SUA.

Incepand cu anul 2007, WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG este prezenta pe piata de echipamente electrice si automatizari din Romania, prin biroul reprezentantei sale la Bucuresti.

WAGO detine doua mari directii de dezvoltare si productie: Automatizari si Conectica electrica.

Filtreaza produsele
Clema legatura WAGO 3 poli

1,41 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Clema legatura WAGO 2 poli

1,60 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Clema legatura WAGO 5 poli

2,28 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile